LIA-PLATS HOS OSS PÅ NOVA TRAFIKSKOLA!

Vi på Nova trafikskola söker ständigt efter nya medarbetare, kanske är du rätt person för att utöka vårt stjärnteam!

När man går trafiklärarutbildningen har man två olika sorters praktik.
 
Del 1 kallas för auskultation och innebär i praktiken att du är hos en trafikskola och får insyn i dess yrkessamma verksamhet, du åker med i baksätet i bilen hos någon av våra erfarna trafiklärare för att få en viss del erfarenhet av hur ditt kommande yrke fungerar och går till. Du får hos oss också chansen att få vara med på kontoret och se vad som sker där.

Del 2 är den praktiken där du får möjlighet att utvecklas på riktigt, tillsammans med dig och din utbildning lägger vi upp en individuell plan som passar för både dig och för oss.

I början av del 2 kommer du att åka med i baksätet och efter körlektionen analyserar du och reflekterar över körlektionens uppbyggnad, syfte och mål, samt elevens prestation och självbedömning, tillsammans med din handledare diskuterar ni vad du har kommit fram till.
Så småningom kommer du lämna baksätet för att sitta fram och själv hålla körlektioner med handledaren i baksätet som stöttar dig vid behov och efter körlektionen så reflekterar och analyserar du och din handledare den genomföra körlektionen och handledaren leder dig till förbättringar.

Efter en tid, när du känner dig säker och din handledare känner att du ligger i rätt nivå, kommer du hos oss att ha en egen bil och handleda dina egna elever, vi kommer då att marknadsföra dig och reducera priset på körlektionerna för att du ska få så mycket effektiv praktik som möjligt. Handledaren kommer att på vissa körlektioner åka med även på denna nivån.

Hos oss finns alltid chansen till utveckling och också chansen till jobb efter din utbildning!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via formuläret till höger --->

Gör din LIA hos oss!

Skicka in din ansökan här nedan!

  • (max 50 MB)